Haarherstelspecialist

Wens je je haar te herstellen tot in het hoogste sigment?

Onze zaak bied dan ook een uitgebreide waaier aan haarherstel. Graag neem ik je even mee in de wereld van haarherstel.

  • Hitte, chemische behandelingen, alsook de vervuiling van het milieu, verminderen de aantal lagen van de cuticula. Het kan variëren van 1-2 lagen maar in het slechtste geval tot 10 lagen verminderen. Een gezonde cuticula is meer dan alleen een beschermlaag. Gezond haar is vaak herkenbaar aan de intense glans. Wanneer de cellen van de cuticula intact zijn, zijn ze glad en reflecteren ze in het licht. Als de haren ongezond zijn verminderen de aantal lagen van de cuticula en breken ze vervolgens af.
  • Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft en straight. Keratineproducten vervangen de verloren proteïne, zodat het haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst.

Kan je beschadigd haar echt herstellen met keratine?

Langdurig intensief föhnen en het gebruik van chemicaliën verlaagt de proteïne-hoeveelheid in je haar. Met een keratine-behandeling voeg je dit weer toe aan de haarschacht.

! Maar let wel op !

Haar wat ernstig beschadigd is, neemt geen keratine meer op in het haar.

Dan bent u beter dat u het haar weer opbouwt met een Proteinebehandeling.

Het is belangrijk te weten dat een Botoxbehandeling voorrang krijgt bij een poreus blond haar dan een keratine behandeling.

Het is belangrijk alvorens een intake gesprek te doen, zo onderscheiden we uw haren van type beschadiging en werken zo verder op u droombeeld.

Waarom doe je welk type behandeling? Hieronder geven we je al een hoop van informatie mee.

Zeer gezond haar

De behandeling wordt voornamelijk toegepast om het haar te beschermen, de gezonde glans te behouden en haarveroudering tegen te gaan. Doel is het haar gezond te behouden. Frissé wordt vaak omgezet naar een gladde haaroppervlak of stijl haar.

Type behandelingen: Botox, Magic, Kératine

Redelijk gezond tot beschadigd haar

De behandeling wordt voornamelijk toegepast om het haar aan te vullen met de proteïne en eiwitten die het nodig heeft. Het doel is om het haar te versterken en gezonder maken.

Type behandelingen: Proteïne behandeling, Botox, Magic, Kératine

Zeer beschadigd haar

Een keratine of botoxhair behandeling is essentieel in het hersteltraject van het haar. Zeer beschadigd haar zal na een keratine of botoxhair behandeling met 50-70% verbeteren. Je kunt nooit in één behandeling 100% verbetering krijgen. In het begin zullen er enkele maanden tussen de behandelingen zitten. Of er wordt een zwaar protocol opgesteld.

Bijvoorbeeld: Bij zeer zwaar beschadigd haar is het te adviseren de eerste 4 tot 6 weken wekelijks een proteïne behandeling alvorens een keratine of botox kan toegepast worden.

Wat doet elk behandeling met je haren?

 Proteine haarbehandeling:Dit is een eenvoudig 2 stappen systeem dat de haarstructuur herstelt, versterkt en de elasticiteit vergroot. Het product dringt diep door in de haarvezel waardoor gebroken haarverbindingen worden herstelt en beschermt. Door toepassen van deze vitamines in de haarvezel, gaan de haartjes ook sneller en gezond groeien. Naargelang het type beschadiging volstaan minimum 4 behandelingen. 

Haarbotox:Dit is een revolutionaire methode om het haar te herstellen, versterken en beschermen. Gebroken verbindingen in het haar worden op moleculair niveau gerepareerd, versterkt en beschermd. Softliss Haarbotox bevat hoogwaardige vitamines en proteïne die het haar intensief voeden.
De botoxgel versterkt het haar met de eiwitten die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven.  

Magic hair:Natuurlijke hairstraightener op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals Aloe Vera, jojoba en argan olie. Dit programma herstelt en repareert het haar. Het geeft je haren de nodige vitaliteit terug dat droog en beschadigd haar kwijt is geraakt.Magichair dringt diep de haarstructuur in. Het laat een mix van antioxidanten, vitamines en voedingsstoffen na in het haar. Het behoud in tegenstelling tot een keratine behandeling het volume van de haren. Keratine behandeling:Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit bijvoorbeeld in je haar, huid en nagels. Keratine zorgt voor kracht en flexibiliteit. Keratine wordt geroemd om zijn herstellende eigenschappen. Keratine proteïne beschermt en herstelt het haar, de huid en de nagels, daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten. Keratine-proteïnes zijn de essentiële bouwstenen voor sterk en gezond haar. Dankzij een keratine behandeling wordt het haar tot diep in de kern gevoed en verbeterd. 

We zetten alles even op een rijtje:Een proteine behandeling doet niets aan de krultekening of structuur van de haren. Dit voed enkel.Een botoxbehandeling laat de huidige krul meer openen. Je krullen vallen mooier, maar zijn niet weg. Je haren worden tot 90 procent gladder.Een magichair behandeling herstelt dieper dan een keratinebehandeling. De haren zijn enorm glad en gevoed. Men behoud het volume.Een keratinebehandeling is voor degene die het graag stijl wensen. De haren worden gladder, de frisse is volledig weg. Deze behandeling is niet geschikt voor zeer beschadigde haren.