Nieuw!! Botox & Kératine, Kératine straight haarbehandelingen

Na lang zoeken naar de juiste productkeuze en de enorme vraag van jullie uit, hebben we beslist de zaak nog meer uit te breiden met deze behandelingen. De tijd blijft niet stilstaan, de kappersbranche evolueert intens. Alle onmogelijke dingen, kunnen ineens mogelijk worden. Vandaar hebben we na lang onderzoek de ideale productkeuze gevonden, om zo nog een diepere service te bieden. Dat met respect voor de haren. Want alleen gezond haar is mooi haar.

Wat is het verschil tussen een botox of een keratine behandeling?
Een Botoxbehandeling herstelt de haarvezel diep, herstelt grondig, maar behoudt de natuurlijke krul. Een Kératinebehandeling gaat het pluis tegen. Haar met een lichte krul / slag wordt stijler. Het is geen behandeling om je haar 100% stijl te krijgen. Voor een stijler effect moet je een kératine straight behandeling doen. Elke traditionele behandeling blijft ongeveer 2 tot 5 maanden zichtbaar in de haren. Het is sterk aangeraden om ze te verzorgen met de aangepaste producten. Doet u dit niet, dan verliest u sneller het effect van de Botox en de Keratine. Een Kératine straight behandeling blijft langer in de haren. Deze blijft 6 tot 8 maanden actief in de haarvezel.

Wat is haarbotox?
1. Revolutionaire methode om het haar te herstellen, versterken en beschermen.
2. Gebroken verbindingen in het haar worden op moleculair niveau gerepareerd, versterkt en beschermd.
3. Softliss Haarbotox bevat hoogwaardige vitamines en proteïne die het haar intensief voeden.
4. De botoxgel versterkt het haar met de eiwitten die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven.

Wat doet Botoxhair?
Een unieke behandeling die droog, pluizig, onhandelbaar en poreus haar veranderd in glanzend gezond en sterk haar.
1. Herstelt beschadigd haar.
2. Botoxhair is een intensieve voeding voor het haar.
3. Haarbotox versterkt en beschermt het haar en vermindert haarbreuk.
4. Haarbotox vermindert pluis en werkt anti-frizz.
5. Het zorgt voor glanzend, zacht en handelbaar haar.
6. De behandeling zorgt ervoor dat het haar gemakkelijk in model gebracht kan worden.
7. Na de botoxhairbehandeling is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar.

Wat is keratine?
Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit bijvoorbeeld in je haar, huid en nagels. Keratine zorgt voor kracht en flexibiliteit. Keratine wordt geroemd om zijn herstellende eigenschappen. Keratine proteïne beschermt en herstelt het haar, de huid en de nagels. Daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten. Keratine-proteïnes zijn de essentiële bouwstenen voor sterk en gezond haar. Dankzij een keratine behandeling wordt het haar tot diep in de kern gevoed en verbeterd. 

Hoe werkt Keratine?
Keratine herstelt beschadigt haar op een natuurlijke manier. Met een keratinebehandeling en de nazorgproducten worden de aminozuren, proteïnes en vitamines in het haar aangevuld. De keratine proteïne egaliseert poreuze gedeeltes in het haar. De balans wordt hersteld, het haar krijgt weer kracht en de elasticiteit wordt vergroot. Een keratinebehandeling kan worden gezien als een verjongingsproces voor het haar. Een keratine behandeling voedt het haar op natuurlijke wijze en maakt het weer zacht, glad en glanzend. De juiste nazorgproducten zijn essentieel voor het gezond houden van je haar.

Voor wie is Keratine?
Voor ieder haartype en haarwens is er een geschikte keratinebehandeling. De door ons gekozen leverancier levert uitsluitend professionele haarverzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit. Wij werken enkel samen met de diamond serie. Voor ieder haartype is er een geschikte keratinebehandeling.​ Al deze producten zijn 100 procent natuurlijk.

Wat is het verschil tussen de keratine straight en de gewone Kératine:
De Keratine straight behandeling van Jean Paul Myne was een van de eerste behandelingen die zorgde voor een veilige en gezonde keratine straight behandeling voor kapper en klant. Het is een revolutionair product in de wereld van haar gladde behandelingen. Het herstelt glans, vermindert het volume, laat het haar vrij makkelijk om te kammen, zelfs thuis.. Het garandeert buitengewone resultaten op elk haartype.
Keratin Plus Gold is een combinatie van botanische en organische extracten – bijna 100% – gemengd in een perfecte balans. Deze mix wordt losgekoppeld van krullerig, fris, volumineus haar, krijgt uitstekende resultaten en voedt en versterkt de haarvezels. Het garandeert schijn, zachtheid en zichtbaar gezond haar. Aanbevolen voor alle haartypes. Bij gebruik van de juiste producten blijft deze behandeling 6 tot 8 maanden.
– Een gewone Kératine behandeling gaat de frisse eruit halen, alsook de haren gezonder maken, maar haalt de krul er niet diep uit. De gewone Kératinebehandeling is nog gezonder dan de Kérastraight voor de haartjes. Een klassieke Kératinebehaneling blijft 2 tot 5 maanden een Kérastraight 6 tot 8 maanden, maar deze behandeling is ook duurder dan een klassieke Kératine behandeling.