Oribe Conditioner for Beautiful Color 200ml

64,00

Oribe Conditioner for Beautiful Color is een rijke, herstellende conditioner. Deze verlengt daarmee de levensduur van uw kleur. De verbeterde bescherming van het milieu houdt de kleur-ontmoedigende uv-straling op afstand.

Categorie:

Beschrijving

Oribe Conditioner for Beautiful Color voor degenen die willen spelen met kleuren (you know who you are). Oribe Conditioner for Beautiful Color rijk herstellende conditioner, behoudt kleur en versterkt ook chemisch behandeld haar. Biedt bescherming tegen de kleur afbrekende effecten van milieuverontreinigende stoffen en ook tegen de zon. Het is parabeen en natriumchloride vrij. Het biedt bescherming tegen uv-straling en is kleur veilig.

Wanneer
U gebruikt deze conditioner wanneer u glad, zacht en klitvrij haar wilt. En ook de kleur van de optimale glans te maximaliseren.

Waarom
Honing-afgeleide vochtinbrengers leveren optimale thermische en chemische kleurstof bescherming. Een unieke combinatie van high-tech, lichtgewicht siliconen beschermt gekleurd haar tegen uv-verkleuring en beschadiging. De Edelweiss flower extracten, uit de Zwitserse Alpen, bieden daarmee een natuurlijke bescherming tegen uitdroging, beschadiging en tegen kleur afbrekende stoffen van buitenaf. De Kaempferia Galanga root extract, gevonden in Zuidoost-Azië, schenkt natuurlijke UV-bescherming. Het watermeloen extract, uit de Kalahari woestijn, biedt een natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en ook tegen de afbraak van de natuurlijke keratine.

Hoe te gebruiken
Verwen uw haar, masseer het goed in, laat het inwerken. Spoel het daarna vervolgens goed uit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oribe Conditioner for Beautiful Color 200ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.