Oribe Cleansing Crème for Moisture & Control 250ml

59,00

Beschrijving

Voor alle haartypes – vooral droog, krullend, grof en getextureerde haar. Ook ideal voor gekleurd haar.
Niet schuimende formule die voorzichtig vuil en olie verwijdert en het haar opbouwt zonder gebruik te maken van sulfaten. Zorg voor een goede balans voor de hoofdhuid en kalmeert. Het ontwart, hydrateert en verzacht zonder siliconen. Beschermt de kleur en controleert de kroes. De cleansing is dermatologisch getest, zonder parabenen, sulfaten of natriumchloride. Kleur en keratine behandeling vrij. UV-bescherming voor het haar. Hij is veganistisch, wreedheid-vrij en glutenvrij.

Wanneer
Wanneer u wilt reinigen zonder schuim. Dit zorgt voor een betere opnamen voor uw krullen.

Waarom
Het Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem) verdedigt haar van oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine. Hiernaast beschermt het tegen uitdroging, schadelijke en kleur-afbrekende effecten. De fruit extracten en zuiver oliën verwijderen voorzichtig vuil en onzuiverheden in de hoofdhuis zonder ontdoen van natuurlijke oliën.  De limoen en orange blossom extracten werken als natuurlijke reinigers om het haar en de hoofdhuid te reiningen. De cafeïne stimuleert de bloedsomloop om de natuurlijke oliën van de hoofdhuis in evenwicht te houden. De kokosolie hydrateert diep in de haren en versterkt het en het beschermt tegen beschadiging. Artisjok extracten verbetert droog, beschadigd en dof hoor en zorgt voor glad- en zachtheid.

Hoe te gebruiken
Masseer in nat haar en hoofdhuid. Laat één tot twee minuten intrekken. Spoelen. Volg met conditioner voor extra Moisture.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oribe Cleansing Crème for Moisture & Control 250ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.