Greatlengts hairextensions

* Heb je problemen met het laten groeien van je haar?

* Heb je door de vele bewerkingen of van origine uit droge en fijne haarpunten of breken deze af?

Waarom Great Lenghts? Waarom geen ander merk?

De natuur voorziet niet iedereen van voldoende haar en het geluk te hebben met een super volumineuze look door het leven te gaan. Geen nood, dankzij de fijne toepassingstechniek van Great Lengths wordt nu de mogelijkheid geboden aan vrouwen met fijn of weinig haar, een haardikte en volume te verwerven volgens eigen behoeftes en wensen.

Bij een ander merk oogt de kwaliteit bij plaatsing zeer mooi maar na een paar wasbeurten is deze al heel sterk verminderd (paardenhaar- effect)!

Een x-product is wel iets goedkoper dan Great Lenghts, omdat dit ook beschikt over goedkopere materialen. Door gebruik te maken van Great Lengths blijft je eigen haar gezond. Dit komt omdat de keratine van greatlenghts zo goed ontwikkeld is dat het uw haar in topconditie houdt!

Prijzen 2021

Aangezien Great Lenghts haar extensions over de beste kwaliteit beschikt over heel de wereld, zijn de haren duurder dan een x merk! Het verschil is enorm voelbaar en biedt een langere houdbaarheid en vooral geen eigen haarschade na verwijdering.

Prijs keratine extensions:

25 stuks lengte 20cm : 105 euro

25 stuks lengte 30 cm : 130 euro

25 stuks lengte 40cm : 140 euro 

25 stuks lengte 45 cm : 160 euro

25 stuks lengte 50 cm : 170 euro

25 stuks lengte 60 cm : 200 euro

Prijs tapes extensions:

25 stuks lengte 20cm : 105 euro

25 stuks lengte 30 cm : 130 euro

25 stuks lengte 40cm : 140 euro 

Verschil tape en keratine extenions?

Keratine extensions worden 1 per 1 op maat aangehecht doormiddel van een coldfushion machine aan de haren, de houdbaarheid is gemiddeld 6 maanden. In tussentijd adviseren we je 2 maal op onderhoud te komen. Dit onderhoud dient om de uitgevallen natuurlijke haren los van de keratine te knippen, zodanig deze niet op termijn in elkaar kunnen knopen.

Tapes extensions is een leuke techniek dat snel kan gebruikt worden voor een verlenging, dit zijn banden met de hoeveelheid haar als 5 stuks in 1 stuk.

Ze worden door een kleef techniek aan de haren vastgemaakt doormiddel van een speciale tang. Deze blijven 6 a 8 weken zitten, en kunnen tot 4 keer herbruikt worden, naargelang de kwaliteit van de haren. Zeer geschikt voor zeer poreus fijn haar.

De kwaliteit van beide haren blijven hetzelfde.

Voor een volumeverlenging volstaan: 75 – 125 stuks.

Dit hangt af van de eigen haarlengte.

Voor een lange verlenging op een korte basis volstaan 125 – 175 stuks.

In deze prijzen zit steeds – plaatsing snit en brushing inbegrepen.

kleuring of dergelijke chemische bewerkingen zijn hier NIET bij inbegrepen.

verwijdering extensions: vaste prijs = 60/ uur